Gameranger ile Fifa 2011 Online Oynama

Mesajgönderen MuHaMMeD » Sal Kas 16, 2010 3:54 pm

1.adım: Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. Üye olmak için Tıklayınız.
ilk önce bu konudan programı indirin...

2.adım: Gameranger'de oda açmak yada odaya girmek.. Oda açmak için sağ üst köşede Host diyoruz eğer hosta girceksek hostu seçip join diyoruz.

Resim

3.Adım: Oda kurma ayarları.. ( Burada Maximum oyuncu sayısı ve oda şifresi koyabileceğiniz bölüm.. Eğer arkadaşınızla yapacaksanız rahatsız olmamak için odaya şifre koyabilirsiniz... )

Resim

4.adım: Oda kurdum rakip geldi, rakip geldiğine göre Start a basıyoruz ve oyun benim ve rakibin kendiliğinden açılacak.. Daha sonra aşağıdaki oyun içi adımları yapınız...

Resim

Öncelikle oyun açıldığı zaman kimse otomatikman maça girmeyi beklemesin, resimdeki gibi manual yapacaksınız..

1. Adım, ONLİNE MODES

Resim

2. Adım, MULTİPLAYER

Resim

3.LAN PLay

Resim

4. Adım, LAN Bölümü ( Bu ekranda Connect olacak kişi bekler ve refreshe basar]

Resim

5. Adım, Host oda açma ayarları ( Oda adını ve gerekli ayarları yaptıktan sonra Create Lobby room diyoruz )

Resim

6. Adım, Oda kuruldu, burada rakibin sizin odaya gelmesini bekleyeceksiniz..

Resim

7. Adım, Ve Rakip geldi, rakip odaya girdiğine göre aşağıda bulunan Ready tuşuna basabiliriz.

Resim

8. Adım, Takımımızı seçiyoruz..

Resim

9. Adım, oyun açılırken karşımıza antreman ekranı geliyor ekran kendinden geçecektir.. 11. Adımdaki görüntü çıkacak..

Resim

11. Adım, Artık maç yavaş yavaş başlıyor....

Resim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MuHaMMeD
Yetkili
Yetkili

Mesajgönderen Sonsuzluk07 » Cmt Kas 20, 2010 1:37 am

Gameranger ile Fifa 2011 indiryorum ama sonunda finiş diyorum kurmuyorr yardım lütfen okadar program indirdim ama promlem yoktu bu programı indiremdim yardım istiyorum
Sonsuzluk07

Mesajgönderen Şatibi » Cmt Kas 20, 2010 1:52 am

sonsuzluk yarın öğlene doğru MuHaMMeD e ben söylerim.. gereken yardımı yapar... eğer sizde forumda olursanız, online olarak birebir yardımcı olacaktır... şahsen ben anlamıyorum... ;)
Şatibi
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesajgönderen MuHaMMeD » Cmt Kas 20, 2010 6:50 pm

Sonsuzluk07 yazdı:Gameranger ile Fifa 2011 indiryorum ama sonunda finiş diyorum kurmuyorr yardım lütfen okadar program indirdim ama promlem yoktu bu programı indiremdim yardım istiyorum

Kardeş sen gamerangerimi kuramadın pek anlayamadım sorunu açık söylersen yardım ediyim...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MuHaMMeD
Yetkili
Yetkili

Mesajgönderen mahtap09 » Prş Nis 21, 2011 5:10 pm

YA ben herşeyi yaptım oyun giriorm multıplay lan game felan filan herşeyi hallediyorz adam kuruyor ben onun kurduguna giremıyorum fifanın oynamak için orjinal olması mı lazım Eğer öyleyse Nerden Anlıyacagım Orjinal olup olmadıgını Veya Başka Bişi Yapabilirmiyim
mahtap09

Mesajgönderen MuHaMMeD » Prş Nis 21, 2011 8:27 pm

Kardeş sen kurmayı denedinmi..
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MuHaMMeD
Yetkili
Yetkili

Mesajgönderen xxirfoxx » Prş Şub 09, 2012 3:46 pm

usta iyi güzel hoşta .. patch ıstyormus patchı kuruyorum olmuyor illaki orjinal mi olucak onlıne oynamak için ?
xxirfoxx

Mesajgönderen xxirfoxx » Prş Şub 09, 2012 3:46 pm

MuHaMMeD yazdı:Kardeş sen kurmayı denedinmi..

usta iyi güzel hoşta .. patch ıstyormus patchı kuruyorum olmuyor illaki orjinal mi olucak onlıne oynamak için ?
xxirfoxx

Mesajgönderen MuHaMMeD » Prş Şub 09, 2012 6:09 pm

Kardeş orda yazarlar no patch diye ama bazılarıda 1.01 der. 1.01 olanlarla oynaman için 1.01 kuracaksın.Patchız oynamak istersen no patch olanlara gir.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
MuHaMMeD
Yetkili
Yetkili

Dön Bilgisayar Oyunları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir